Дата публікації:
19 травня 2011
Кількість переглядів:
4623
Поділитися:

17 травня в літературній вітальні Сумського державного університету. професійний  письменник,поет, перекладач, критик, член Національної спілки письменників Українита просто чудовий колега та викладач -  Василь Васильович Чубур презентував свою п’яту збірку власних поезій – «На качелях судьбы».

Студенти-журналісти 1 курсу підготували для письменника декілька сюрпризів, одним з яких став відео-ролик, на якому колеги-викладачі та студенти-старшокурсники   висловлювали свої думки про Василя Васильович як викладача та редактора газети СумДУ «Резонанс», дякували за цікаві лекції тощо.

Не обійшлося й без усмішок! Ведучі змусили усіх присутніх позгадувати найпопулярніші вислови та жарти письменника-викладача. Це надало заходу невимушеності та душевності. 

Лунала на вечорі здебільшого любовна лірика автора. Припали до душі студентам такі вірші, як «Под этим небом человек», «Девочка летает на качелях», «Как сладко созновать, что ты не гений» та інші.Бібліотекою була підготована чудова виставка «Василий Чубур. На качелях судьбы», де був зібраний матеріал по творчому доробку письменника: поетичні збірки, публіцистика, критичні статті, книги за його літературно-художнім редагуванням та навіть методичні вказівки «Теорія літератури», «Теорія твору і тексту», «Теорія масової комунікації»

У своєму виступі Василь Чубур говорив про проблему свідомого й несвідомого авторства не тільки в літературі, а й у журналістиці:  «Автором може вважатися лише той, хто чітко усвідомлює, про що пише». Також він поділився з присутніми розповідями про свою творчість, прочитав декілька нових творінь, підписав усім охочим нову збірку… Остаточну крапку в кінці вечора поставило спільне фото.

АнастасіяСереда, група ЖТ-01.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]