Дата публікації:
19 травня 2011
Кількість переглядів:
3838
Поділитися:

Клуб історичної реконструкції Сумського державного університету «Конунг» взяв участь у обласному форумі клубів і пошукових загонів військово-патріотичного спрямування «Мужня Сумщина».

Мета заходу – об’єднати молодіжні громадські організації для налагодження контактів та презентації досягнень на ниві патріотичного виховання молоді.

Клуб історичної реконструкції «Конунг» при Сумському державному університеті показав реконструкцію військ Скандинавії, Київської Русі та кочівників ХІ – ХІІІ ст. Окрім того, «Конунг» провів презентацію Міжнародного фестивалю історичної реконструкції «Стара фортеця -2011», що проходитиме 18-19 червня 2011 року у м. Тростянець Сумської області, на території пам'ятника архітектури XVIII століття – Круглому Дворі.

На ниві історичної реконструкції подій Другої світової війни та пошукової роботи, свої здобутки представили наступні клуби: Військово-історичний клуб «Час» (м. Суми), Пошуковий клуб «Останній рубіж» (м. Конотоп), Пошуковий клуб «Гвардієць» (м. Суми) та Пошуковий загін Кролевецького краєзнавчого музею.

Клуби «Час», «Гвардієць» та «Останній рубіж» презентували виставку артефактів часів Другої світової війни, що були знайдені під час розкопок в районі с. Таранське.

Усі клуби-учасники форуму були відзначені сертифікатами за участь та внесок у патріотичне виховання підростаючого покоління. Форум ініційований та реалізований силами обласного управління у справах сім’ї, дітей та молоді.


Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]