Дата публікації:
29 березня 2013
Кількість переглядів:
941
Поділитися:

29 березня Сумський державний університет в особі ректора, професора Анатолія Васильєва та Сумський національний аграрний університет в особі ректора, професора Володимира Ладики підписали угоду про науково-освітнє співробітництво щодо підготовки до захистів і проведення захистів дисертаційних робіт у спеціалізованих вчених радах СумДУ.

За словами ректора СумДУ Анатолія Васильєва, співробітництво на регіональному рівні дозволить університетам більш ефективно вирішувати питання підготовки науково-педагогічних кадрів через аспірантуру і докторантуру, а також покращить якість проведення атестації кандидатів і докторів наук.

Ректор СНАУ Володимир Ладика зазначив, що увага у роботі приділятиметься можливості створення спільних спеціалізованих вчених рад, зокрема з технічних наук.

Наприкінці зустрічі обидва ректори окреслили кроки подальшої співпраці у науковій сфері, у тому числі – сумісному укладанні та виконанні господарчо-договірної тематики на замовлення підприємств аграрного сектору економіки.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності СумДУ

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]