Дата публікації:
01 квітня 2013
Кількість переглядів:
1194
Поділитися:

25-29 березня студенти Сум ського державного університету гідно представили сві й навчальний заклад на наук ово-практичній конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Нафтова та газова промисловість». Вона проходила на базі Івано-Франківського Національного технічного університету нафти і газ у.

За підсумками конкурсу дипломантом І ступеня в номінації «Обладнання нафтогазової галузі» стала Ольга Настенко з роботою «Дослідження гідродинаміки та теплообміну у трубчастих контактних секціях зі шнековими елементами АВК МАУ для відбензинювання газу» (науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри процесів та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв, докторант Олександр Ляпощенко).

Перемогу та диплом І ступеня в номінації «Вимірювання, контроль та технічна діагностика» здобув Сергій Кибальник за роботу «Розробка системи діагностування технічного стану насосно-компресорного устаткування нафтогазової галузі промисловості» (науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри загальної механіки і динаміки машин В’ячеслав Нагорний).

У номінації «Нафтогазова інженерія» дипломом IIІ ступеня нагороджено Олексія Жульова за роботу «Про міцність і герметичність цементного кріплення в заколонному просторі бурових свердловин» (науковий керівник – к.т.н., професор, зав. кафедри опору матерiалiв і машинознавства Іван Карінцев).

Анастасія Мірошниченко з роботою «Аналіз роботи газоперекачувальних агрегатів типу ГПА-Ц з відцентровим компресором нової конструкції» отримала грамоту за активну участь у номінації «Обладнання нафтогазової галузі» (науковий керівник – д.т.н., доцент кафедри технічної теплофізики (ТТФ) Володимир Парафейник).

У рамках поїздки учасники конкурсу відвідали Геологічний музей, ознайомилися з експозицією Інноваційно-виставкового комплексу, науково-навчальним центром, науково-технічними лабораторіями кафедр Ів ано-Франківського Національного технічного університету нафти і газу, побували на курортах Я ремче та Б уковель.

Нагадаємо, що студенти СумД У традиційно стають переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі «Нафтова та газова промисловість». Зокрема, п’ять років поспіль головні нагороди конкурсу в номінаціях «Обладнання нафтогазової галузі» та «Нафтогазова інженерія» отримують молоді науковці випускової кафедри «Процеси та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв» факультету ТеСЕТ. Це свідчить про високий потенціал СумДУ у підготовці висококваліфікованих фахівців для нафтогазопереробної галузі промисловості.

Вітаємо студентів-переможців і бажаємо їм подальших успіхів у науковій роботі!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]