Дата публікації:
02 квітня 2013
Кількість переглядів:
633
Поділитися:

Черговий номер «Резонансу» (№3-4) вийшов у електронному вигляді. Ознайомитися з його змістом можна за адресою http://sumdu.edu.ua/ukr/rezonans.html.

 Серед матеріалів – «Щоб ти могла мати все…» (про презентацію в СумДУ грантової програми Євросоюзу «Інвестуючи в людей»),  «Успішним бути модно» (про діяльність на базі СумДУ бізнес-клубу), «Свято взаєморозуміння» (про гру  «Cash Flow», яку проводить для школярів кафедрі фінансів та кредиту),  «Не лише чули дзвін, а й бачили, де він» (про конкурс «Весняні передзвони), «Містер вже не Х» (про конкурс «Містер іноземний студент СумДУ»).

А також увазі читачів пропонуються літературні твори студентів та аспірантів, які брали участь у конкурсі віршів та художнього перекладу «Alter-Ego», який проводила кафедра германської філології, інші матеріали, які зацікавлять усіх, кому не байдужі події, що відбуваються в Сумському державному університеті.   

У  номері представлена також нова рубрика «Наука», яку надалі погодився вести завідувач кафедри біофізики, біохімії, фармакології та бімолекулярної інженерії, член-кореспондент НАН України, професор, доктор фізико-математичних наук Л.Ф. Суходуб.

З пропозиціями та зауваженнями щодо публікацій в «Резонансі» можна звертатися за адресою:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]