Дата публікації:
20 травня 2011
Кількість переглядів:
1365
Поділитися:

Науковці Сумського державного університету отримали почесні грамоти від Сумської обласної державної адміністрації, управління освіти і науки СОДА та Сумської міської ради з нагоди Дня науки.

Визнання області й гучні оплески від колег дослідники СумДУ отримали на святковому концерті в будинку культури «Хімік» за присутності наукового бомонду області. Серед нагороджених від СумДУ – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри процеси обладнання хімічних та нафтопереробних виробництв Всеволод Склабінський, кандидат історичних наук, доцент кафедри історії, відповідальний секретар «Сумського історико-архівного журналу» Сергій Дегтярьов, кандидат фізико-математичних наук, доцент, заступник завідувача кафедри прикладної фізики Лариса Однодворець, студентка Медичного інституту Владислава Дитко та студентка факультету економіки та менеджменту Елеонора Коваленко.  

Як підкреслили у своїх виступах заступник голови СОДА Тамара Іщенко та начальник управління освіти і науки СОДА Любов Пшенична, науковці – гордість Сумщини. Саме від їх кропіткої і творчої праці залежить економічне та соціальне благополуччя регіону. Відтак їх праця визначає майбутнє нашого покоління, відкриває нові можливості та перспективи.

Сумський державний університет пишається дослідниками, які славлять його ім’я. З нагоди професійного свята ректор університету Анатолій Васильєв бажає науковцям міцного здоров'я, родинного затишку та добробуту, творчої енергії, яскравих ідей, нових відкриттів та звершень на благо Батьківщини!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]