Дата публікації:
03 квітня 2013
Кількість переглядів:
565
Поділитися:

З 18 по 28 березня старший викладач кафедри фізичного виховання і спорту Сумського державного університету Наталія Долгова відвідала Ягеллонський університет у Кракові, Сілезійський та Економічний університети в Катовіце. Поїздка мала на меті ознайомлення з досвідом польських університетів щодо підвищення фізичної активності студентської молоді.

Наталія Долгова мала зустрічі з керівником кафедри фізичного виховання і спорту Сілезійського університету Пьотром Новаком, президентом університетського клубу «Академічний спортивний союз» Алексом Фангором, керівником кафедри фізичного виховання і спорту Економічного університету Габріелою Каркошкою.

Вона поспілкувалася з викладачами фізичного виховання та тренерами спортивних секцій, відвідала заняття з коригувальної гімнастики, плавання, волейболу, баскетболу, бадмінтону, футзалу та народних танців.

Співробітниця СумДУ виступила з доповіддю «Рухова активність студентської молоді СумДУ» на міжнародному Польсько-Українському науковому семінарі «Polsko-ukraińskie  konteksty  edukacji  dziecka», що пройшов на базі Інституту педагогіки та психології Сілезійського університету.

Крім того, було обговорено угоду про співпрацю між кафедрами фізичного виховання і спорту СумДУ та Сілезійського університету, яку буде підписано найближчим часом.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]