Дата публікації:
05 квітня 2013
Кількість переглядів:
791
Поділитися:

4 квітня в актовій залі Сумського державного університету відбувся міжфакультетський Кубок КВН. За нього боролися сім команд: «Узуфрукти» (юридичний факультет), «ФЕМ-pistols» (ФЕМ), «Поле допуска» (ТеСЕТ), «Еліта ЕлІТа» (ЕлІТ), «Зоопарк»( Медичний інститут), «С акцентом» (Департамент міжнародної освіти) та команда факультету ІФСК «Екс-гумфак».

Колективи змагалися учотирьох конкурсах: привітання, розминка, «П’ять жартів про СумДУ», відеоконкурс. На першому та другому етапах грикоманда факультету ІФСК набрала найбільшу кількість балів. Найвлучніші п’ять жартів про СумДУ розповіли студенти із команди «Еліта ЕлІТа» та «Екс-гумфак». Найвищий бал за відеоконкурс отримали студенти ЕлІТу та ФЕМу.

За результатами конкурсів команда «Екс-гумфак» втретє поспіль здобула міжфакультетський Кубок КВН, «Еліта ЕлІТа» зайняла другу сходинку, учасники «С акцентом» стали третіми. На четвертому місці опинилися студенти ФЕМу, на п’ятому – студенти-медики, на шостому – студенти ТеСЕТу, аюристи завершили гру на сьомому місці.

Сумський державний університет вітає переможців та бажає усім учасникам вдалих жартів та успіхів у майбутніх змаганнях!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]