Дата публікації:
20 травня 2011
Кількість переглядів:
1548
Поділитися:

18-20 травня на базі Сумського державного університету у рамках святкування 20-річчя факультету економіки та менеджменту проходила Міжнародна наукова-практична конференція «Економіка та менеджмент: перспективи розвитку». У ній взяли участь науковці з усієї України, а також Білорусії, Болгарії, Росії, Польщі, Чехії, Нігерії, Китаю, Іраку та Канади.

Робота конференції була розбита на пленарне засідання, а також на секції «Міжнародна стратегія економічного розвитку регіонів», «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища» й «Економіка та управління підприємствами». Науковці розглядали кількісний та якісний аналіз глобалізації національних економік, актуальні проблеми наукових досліджень у менеджменті, сприйняття абітурієнтами спеціальності «маркетинг», проблеми маркетингового та логістичного забезпечення діяльності промислових підприємств, обговорили основні напрями реформування лісового сектору України на засадах сталого розвитку, механізми керування небалансами на енергетичному ринку, особливості управління в сучасній освіті, напрями удосконалення управління соціально-економічним розвитком регіону, розмірковували над стратегічним розвитком та потенціалом реалізації політики екологічної безпеки. Також економісти торкалися проблем сталого розвитку регіонів України, інвестиційно-інноваційної ролі міжнародних фондів в розвитку регіонів, аналізували проблеми та тенденції використання промислового потенціалу регіону, підходи до оцінки інтелектуального капіталу тощо.

Окрім наукової складової, учасники науково-практичної конференції ознайомилися з он-лайн студією СумДУ, відвідали з екскурсією бібліотеку університету, а також побували на концертній програмі, присвяченій 20-річчю факультету економіки та менеджменту Сумського державного університету.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]