Дата публікації:
09 квітня 2013
Кількість переглядів:
1328
Поділитися:

4 квітня волонтери та Студентська соціальна служба Сумського державного університету обговорили шляхи та механізми співпраці між волонтерами вищих навчальних закладів міста у проведенні системної роботи з профілактики захворюваності на туберкульоз та інші небезпечні хвороби.

Засідання «круглого столу» відбулося за підтримки обласної організації Товариства Червоного Хреста України та Сумського обласного управління освіти і науки України.

Представники сумських вищих навчальних закладів торкнулися питань профілактики у боротьбі з соціально небезпечною інфекцією – туберкульозом та іншими негативними явищами у студентському середовищі, виробили алгоритми комплексної допомоги та домовилися про співпрацю з пропаганди здорового способу життя серед громадян міста й області.

Нагадаємо, що захворювання на туберкульоз становить небезпеку для всього суспільства і для кожного громадянина окремо. Воно має комплексний характер і залежить від багатьох соціальних факторів, зокрема, умов і способу життя, повноцінного харчування, екологічної ситуації, культури людини та рівня медичної допомоги.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]