Дата публікації:
23 травня 2011
Кількість переглядів:
1727
Поділитися:

22 травня факультет електроніки та інформаційних технологій СумДУ вже вдруге провів студентську конференцію «Перший крок у науку».

У ній взяло участь понад 100 бажаючих із Сумського державного університету, Сумського національного аграрного університету, Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка, Медичного інституту СумДУ, Конотопського інституту СумДУ, Машинобудівного коледжу СумДУ, а також зі шкіл міста Суми.

Науковці Сумщини працювали у трьох секціях і досліджували нанотехнології, фізику Всесвіту, ядерну, технічну й  математичну фізику, історію фізики, біофізику та харчові технології, технології та винахідництво, оптику, електроніку, матеріалознавство, математику, комп’ютерні науки.

За словами організатора конференції, доцента кафедри загальної та теоретичної фізики Вікторії Ігнатенко, першочергове завдання - прищепити любов до фізики та техніки з перших років навчання, а також продемонструвати юним науковцям, що це не лише цікаво знати, а й корисно. Студенти Сумського державного університету залюбки долучаються до організації подібних заходів.

Окрім доповідей, учасники конференції підготували презентації та розробили стендові доповіді, які наочно продемонстрували наукові розробки студентів та школярів.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]