Дата публікації:
15 квітня 2013
Кількість переглядів:
875
Поділитися:

Міжнародна академія наук і вищої освіти (МАНВО) у Лондоні відзначила наукові статті викладачів кафедри германської філології СумДУ та студентів спеціальності «Переклад». Вони представили свої роботи на Міжнародній науково-практичній конференції «Спочатку було слово: історія та актуальні питання мовознавства».

У національній першості з наукової аналітики викладач кафедри германської філології, к.ф.н. Ольга Шуменко виборола «золоту» відзнаку за статтю «Semantic evolution of quantitative words». Завідувач кафедри германської філології, доцент Ірина Кобякова отримала «бронзову» нагороду за роботу «Verbalization of Humourous Texts».

У міжнародній конференції взяли участь також старший викладач кафедри германської філології СумДУ Лариса Щигло, викладач кафедри германської філології СумДУ Алла Светлова та студентка-перекладач Маргарита Донцова. Їх статті будуть опубліковані в міжнародній збірці наукових праць «International Scientific Analytical Project» і отримають сертифікати встановленого зразка.

Нагадаємо, турніри з наукової аналітики, ініційовані Міжнародною академією наук і вищої освіти у Лондоні, мають на меті розробити оптимальний механізм глобального об’єднання науково-освітньої спільноти різних країн світу навколо вирішення проблем сучасного мовознавства. Академія прагне створити необхідні умови для ефективного міжнародного оприлюднення даних про наукові дослідження і досягнення вчених різних країн, забезпечення їх світового визнання. Окрім того, проект МАНВО покликаний сприяти захисту авторських прав науковців, просуванню передових наукових ідей, виявленню талановитих учених і педагогів, неординарних і ексклюзивних наукових концепцій і освітніх програм.

Анастасія Обуховська,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]