Дата публікації:
19 квітня 2013
Кількість переглядів:
714
Поділитися:

11-15 квітня у Сумах проходив IX Всеукраїнський турнір юних журналістів, до проведення якого долучилася  й кафедра  журналістики  та філології Сумського державного університету. Цього року у творчому змаганні взяли участь понад 100 учасників  із семи областей України.

Протягом чотирьох днів юні журналісти змагалися у вправності збирати, обробляти та розповсюджувати інформацію, висловлювати та відстоювати власну точку зору.

Сумську область представляли акули пера Сумської гімназії  №1 «Nota Bene» та дві команди Сумської спеціалізованої школи №10. За підсумками турніру сумські гімназисти здобули перемогу. Друге місце розділили дві харківські та хмельницька команди юних медівників. Третю позицію завоювали учні Сумської школи №10.

За словами члена журі, викладача кафедри журналістики та філології СумДУ Володимира Садівничого, турнір дозволяє знайти талановитих молодих людей і дати їм можливість реалізувати свою творчість.

Кафедра журналістики та філології Сумського державного університету відкрита для кожного, хто прагне здобути якісну вищу освіту та стати висококваліфікованим спеціалістом у галузі мас-медіа.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]