Дата публікації:
19 квітня 2013
Кількість переглядів:
708
Поділитися:

Студентки спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» Сумського державного університету посіли друге місце у V Міжнародній студентській командній олімпіаді «Актуальні проблеми управління соціально-економічним розвитком в умовах кризи». Вона проходила на базі Південно-Західного державного університету (Російська Федерація).

Загалом в олімпіаді взяли участь понад 100 учасників з Курська, Орла, Воронежа, Бєлгорода та Сум. Збірну СумДУ представляли Дарина Мирошниченко, Ірина Кулинич, Дар’я Гузенко та Марина Яковенко. Науковий керівник – асистент кафедри управління Микола Гуменний.

Конкурсна програма складалася із двох етапів. Перший передбачав відеопрезентацію команди, спеціальності та навчального закладу, а також конкурс капітанів – інтерактивну ділову гру «Директор». На другому етапі учасники захищали наукову доповідь та розв’язували бізнес-кейс. До складу журі увійшли керівництво університету, представники місцевої влади та бізнесу.

У підсумку олімпіади студенти СумДУ отримали Подяку для ректора СумДУ Анатолія Васильєва за підтримку двосторонніх відносин між навчальними закладами та підготовку висококваліфікованих фахівців із менеджменту.

Сумський державний університет вітає переможців та бажає подальших успіхів у навчанні та науковій роботі!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]