Дата публікації:
19 квітня 2013
Кількість переглядів:
920
Поділитися:

Студенти Сумського державного університету пройшли чотириденне стажування у Південно-Західному державному університеті в місті Курськ (Російська Федерація). Поїздка відбулася в рамках договору про співробітництво між факультетом економіки та менеджменту СумДУ та економічним факультетом курського ВНЗ.

У стажуванні взяли участь студентки спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» Дар’я Гузенко, Ірина Кулинич, Дарина Мирошниченко, Марина Яковенко, а також студентки спеціальності «Фінанси та кредит» Віта Коваль, Наталія Острищенко. Керівник групи – асистент кафедри управління СумДУ Микола Гуменний.

Програма навчання студентів включала цикл тематичних лекцій провідних викладачів Росії. У свою чергу Микола Гуменний пройшов відповідне підвищення кваліфікації. Окрім цього, сумська делегація ознайомитися з науково-освітньою базою університету, його історією та традиціями, оглянула визначні пам’ятки архітектури міста, відвідала театр.

Найближчим часом студенти з Курська відвідають Сумський державний університет для проходження стажування на факультеті економіки та менеджменту.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]