Дата публікації:
23 травня 2011
Кількість переглядів:
3934
Поділитися:

18 травня студенти групи факультету технічних систем та енергоефективних технологій відвідали міжнародну виставку «Aqua-ThermKiev2011».

У столиці було представлено продукцію світових виробників за наступними напрямками: водопостачання, опалення, кондиціювання, сантехніка, вентиляція, відновлювальна енергетика та багато іншого. Зокрема, найбільш цікавими з-поміж усього асортименту для студентів-гідравліків стали насоси, запірно-регулююча арматура, насосні станції, вимірювальні прилади та труби. Студенти спілкувалися з представниками як українських, так і іноземних компаній, продемонстувавши високий рівень знань та володіння англійською мовою.  Деякі компанії були зацікавлені у молодих спеціалістах та пропонували подальше працевлаштування.

Виставка додала натхнення студентам у навчанні та прагненні працювати в галузі насособудування, вони залишилися вражені різноманіттям продукції та креативним її представленням.

По закінченню виставки студенти відвідали Меморіал та музей пам’яті жертв  Голодомору, а також виставку картин та скульптур у «Мистецькому арсеналі».

Особливу подяку висловлюємо доценту кафедри прикладної гідроаеромеханікиОлександру Котенку за надану можливість відвідати цікаву та корисну для становлення майбутнього спеціаліста виставку.

Аліна Овчарова

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]