Дата публікації:
23 квітня 2013
Кількість переглядів:
778
Поділитися:

У рамках Всеукраїнського тижня права студенти юридичної клініки Сумського державного університету Микола Кульба та Анна Кортікова провели правороз’яснювальну роботу серед  учнів  загальноосвітніх шкіл № 3, № 27  та першокурсників професійно-технічного училища № 2, а також організували для студентів-іноземців юридичного факультету екскурсію на судове засідання у Ковпаківському районному суді міста Суми.

Представники юрклініки СумДУ у доповідях торкнулися тем працевлаштування в Україні та за кордоном, адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх, прав та обов’язків молоді, престижності професії юриста тощо.

А під час судового засідання студенти-іноземці вчилися застосовувати теоретичні знання на практиці. «Я ніколи раніше не був присутнім на судовому процесі, бачив його тільки по телебаченню. Набутий досвід неодмінно стане в нагоді у майбутньому»,– зауважив один із студентів-іноземців Кемал Хайдаров.

 Також у рамках Всеукраїнського тижня права працівники юрклініки СумДУ провели інформаційно-роз’яснювальну кампанію «Маєш питання до юриста? Звертайся!» на вулицях міста Суми.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]