Дата публікації:
23 травня 2011
Кількість переглядів:
4013
Поділитися:

З травня у Сумському державному університеті реалізовується новий грантовий проект – «Студентський лелека». Його мета – забезпечити рівні можливості для студентів у дотриманні їх права на навчання, самореалізацію, сімейне життя та здоров’я.

Проект виконуватиметься шляхом впровадження ініціативи «Університет дружній до сім’ї». Під час реалізації програми планується дослідження соціального портрету студентської сім’ї, створення оргкомітету з числа студентського самоврядування навколо ініціативи доброзичливості до студентських сімей, культивування звернень студентства до юридичного, психологічного, медичного та іншого консультування, формування у студентської молоді традиції відповідального ставлення до батьківства та інше. Що унікально, проектор передбачено відкриття кімнати для студентів-батьків з дітьми. Тож, під час участі батьків у навчальному процесі діти перебуватимуть під наглядом педагога.

За словами проректора з науково-педагогічної роботи СумДУ Ніни Світайло, проект «Студентський лелека» дозволить студентству забезпечити плідне поєднання навчання з виконанням сімейних обов’язків, а відтак надасть їм можливість відчувати себе комфортно та захищено у стінах рідної Almamater.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]