Дата публікації:
24 квітня 2013
Кількість переглядів:
1176
Поділитися:

23 квітня ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв та директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний підписали угоду про відкриття на базі СумДУ Центру кар’єри. Відтепер студенти та випускники отримуватимуть кваліфіковану допомогу під час пошуку роботи.

За словами ректора Анатолія Васильєва, СумДУ – навчальний заклад, який опікується випускниками та зацікавлений у стовідсотковому забезпеченні молоді першим робочим місцем. «Створення Центру кар’єри – це впевнений та вагомий крок назустріч студентам та випускникам у розширенні їх можливостей щодо працевлаштування», – зазначив ректор.

Під час тренінгів та практичних занять працівники Центру кар’єри надаватимуть інформацію про конституційні права випускників, допомагатимуть студентам опановувати навички самопрезентації, написання резюме та техніку пошуку роботи, здійснюватимуть психологічну підтримку тощо.

«Центр кар’єри при СумДУ – пілотний проект в Україні, який забезпечить студентів СумДУ постійним відкритим доступом до вакантних посад, сприятиме активізації зусиль молоді для вирішення їх проблем зайнятості. Мета центру – аби студенти СумДУ ніколи не стали клієнтами служби зайнятості», – переконаний директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний.

Відділ інфомаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]