Дата публікації:
26 квітня 2013
Кількість переглядів:
603
Поділитися:

Студенти спеціальності «Журналістика» здобули перемогу на X Всеукраїнському конкурсі-фестивалі телевізійних спортивних програм «Світ спорту», що проходив 23 квітня у Луганську. У складі творчої групи СумДУ – студенти Дмитро Шпірко, Наталка Фоміна, керівник – доцент кафедри журналістики та філології СумДУ Інна Гаврилюк, оператор – провідний фахівець Максим Лук’яненко.

За підсумками конкурсу Національний олімпійський комітет України визнав найкращою їх авторську телепередачу «Проти течії» у номінації «Особистість у спорті». А в категорії «Навчальні телестудії ВНЗ» колектив СумДУ став лауреатом ІІ премії.

Телепередача «Проти течії» – це десятихвилинна історія про уродженця Сумщини, дворазового Олімпійського чемпіона 1968 та 1972 років з веслування на байдарках і каное Олександра Шапаренка.

Цьогорічний фестиваль став рекордним за кількістю учасників: на розгляд надійшло 94 роботи з усіх областей України. За словами членів журі, професійний рівень конкурсних сюжетів – високий. Програма «Проти течії» їх приємно вразила глибиною розкриття теми, професійною режисурою, сюжетною грамотністю та майстерністю журналістської роботи.

Нагадаємо, що конкурс проводить Національний олімпійський комітет України за підтримки Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Міністерства молоді та спорту, Держкомітету з питань телебачення і радіомовлення, Луганської облдержадміністрації.

Сумський державний університет вітає студентів і викладачів із перемогою та бажає подальших успіхів!

Маргарита Рилова, Анастасія Нємцева,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]