Дата публікації:
26 квітня 2013
Кількість переглядів:
959
Поділитися:

25 квітня на базі Сумського державного університету відбувся конкурс «Моя професія – юрист» серед студентів-правознавців ВНЗ міста. У складі збірної СумДУ – Віталій Коробов, Оксана Бабенко, Віталій Кудлай, Євген Копаниця, Дмитро Горбатенко.

Студенти змагалися у трьох конкурсах. Під час «Правового пенальті» команди юристів розв’язували ситуативні задачі в галузі трудового, цивільного та кримінального права. Оперуючи законодавчими нормами, вони відповідали на запитання щодо умов працевлаштування, розміру стягнень, порядку притягнення до відповідальності тощо. Молоді юрисконсульти давали фахові роз’яснення й у ході конкурсу «Юридична клініка». В останньому змаганні студенти мали вгадати уявного злочинця за описом зовнішності представника команди-суперника, який подавав їх капітан.

За підсумками юридичних перегонів перше місце здобула команда Української академії банківської справи. Друга позиція – у Сумського державного університету. На третій сходинці – Сумський національний аграрний університет. Віталія Коробова визнано найкращим капітаном.

На переконання члена журі, викладача кафедри права СумДУ Людмили Сайко, завдяки конкурсу студенти поглибили знання з юриспруденції та навчилися застосовувати їх на практиці.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]