Дата публікації:
29 квітня 2013
Кількість переглядів:
1083
Поділитися:

26 квітня в Сумському державному університеті відбулося свято краси та грації  «Міс СумДУ – 2013». Цього року за звання найпривабливішої дівчини університету боролися сім красунь. Володаркою бажаного титулу стала студентка факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Дар’я Царенко. Звання «Віце-міс» здобула Ірина Кириченко з факультету економіки та менеджменту.

Творчі змагання розкрили дівчат як активних і яскравих особистостей. У конкурсі «Візитка» глядачі більше дізналися про кожну з них. Так, Валерія Тупікова з Медичного інституту розповіла, що займається танцями вже десять років. Студентка ІФСК Дар’я Царенко в жартівливому образі казкової царівни розкрила світ своїх захоплень: танці, кулінарія, турбота про домашнього улюбленця та рибалка. У прозі під акомпанемент саксофону Анна Древаль (факультет електроніки та інформаційних технологій) розкрила філософію людського життя.  Марина Руденко з юридичного факультету пообіцяла розвіяти міф, що представники закону – суворі та неяскраві. Крім того, вона поділилася заповітною мрією про міцну родину та двох діточок. Як і більшість конкурсанток, полюбляє танці й Марина Воробйова – студентка факультету технічних систем та енергоефективних технологій. Про численні таланти та інтереси дівчини заспівали її друзі. У наступній відеовізитці майбутня юристка Анна Кедик запросила публіку до себе додому. Вона вирішила не приміряти чужі ролі, а показати себе справжньою, адже, на її думку, краса – це природність. Ірина Кириченко з ФЕМу запропонувала гру в асоціації, продемонструвавши, що саме в її житті символізує кожен із кольорів квітки.

У ході творчого конкурсу Валерія Тупікова представила театралізовану хореографічну постановку в українському народному стилі. Ірина Кириченко у складі танцювального дуету змогла без слів розчулити глядачів історією кохання. Нікого не залишили байдужими харизма та гумор у танці Марини Воробйової. Дивували танцювальною майстерністю і наступні конкурсантки. Анна Кедик запалила публіку хіп-хопом, Марина Руденко у своєму виступі показала, що танці – це і лірика, і драйв. А завдяки танцювальним па Дар’ї Царенко глядачі відчули вир емоцій, занурившись в атмосферу бурлеску. Одразу два таланти продемонструвала Анна Древаль. Вона оголила почуття у фортепіанній композиції та пісні «Because of you».

Уміння триматися на сцені та заволодівати увагою залу дівчата виявили під час дефіле «Діва» у червоно-чорній стилістиці, колективного спортивного  танцю, а також виходу у масках та вечірніх сукнях, а інтелектуальні здібності – в імпровізованих відповідях на неочікувані запитання ведучих.

Наприкінці свята краси та грації конкурсантки отримали наступні звання:

  • «Міс фотомодель» – Марина Руденко;

  • «Міс артистичність» – Валерія Тупікова;

  • «Міс чарівність» – Ірина Кириченко;

  • «Міс оригінальність» – Дар’я Царенко;

  • «Міс елегантність» – Марина Воробйова;

  • «Міс грація» – Анна Кедик;

  • «Міс романтичність» – Анна Древаль.

Усі учасниці отримали цінні подарунки від Сумського державного університету та спонсорів.

«Сумський державний університет славиться не лише своїми науковими, навчальними та спортивними досягненнями, а й красою студенток. Найцікавіше в дівчині – її неповторна індивідуальність, родзинка, несхожість на інших», – переконаний член журі, керівник Школи ведучих СумДУ, найвідоміший у Сумах ведучий Дмитро Будянський.

«Міс СумДУ» – один із найбільш яскравих та очікуваних конкурсів в університеті. Дівчата сумлінно готуються до участі в ньому, адже вважають за честь представити свій факультет на сцені СумДУ. Продемонструвавши творчі здібності та оригінальний підхід у подачі матеріалів, студентки СумДУ довели, що вони – найчарівніші та найталановитіші», – зазначила художній керівник Центру культури та мистецтва СумДУ Ольга Бондаренко.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]