Дата публікації:
30 квітня 2013
Кількість переглядів:
1966
Поділитися:

Студентки  спеціальності «Журналістика» СумДУ Анастасія та Ксенія Середи побували в гостях у ведучого Руслана Сенічкіна на ранковій програмі «Сніданок з 1+1». Він запросив до київської студії друзів із соціальних мереж – прихильників із Сум, Одеси та Черкас.

Сестри з особливим інтересом відкривали для себе таємницю створення  ранкового проекту, адже для них як ведучих програми «На часі: ранок» на телеканалі РТС це - безцінний досвід. Студентки побачили студію програми, стали свідками того, як створюється «Сніданок з 1+1» та як працює Руслан Сенічкін у прямому ефірі, а також познайомилися з ведучою новин Марічкою Падалко та іншими журналістами телеканалу.

Після завершення прямого ефіру «Сніданку» Руслан Сенічкін запросив гостей на каву та бесіду. У теплій атмосфері вони спілкувалися на професійні теми. Анастасія та Ксенія подарували Русланові чашку із логотипом сумського «Ранку» і натомість отримали фірмові блокноти «1+1».

Як розповіли студентки, поїздка була неймовірно цікавою та пізнавальною. Здобутий досвід вони втілюватимуть у проекті на РТС, аби дивувати сумських глядачів.

Нагадаємо, що сестри Середи вже вдруге відвідали «1+1». Перша зустріч відбулася з ведучою «ТСН. Особливе» Соломією Вітвіцькою.

Анастасія Нємцева,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]