Дата публікації:
21 травня 2013
Кількість переглядів:
1287
Поділитися:

Студентка спеціальності «Менеджмент організацій» Сумського державного університету Ісабель Чікоті з Замбії стала переможницею конкурсу «Міс Африка Україна– 2013», що проходив у Харкові.

Ісабель поряд із іншими африканськими студентками демонструвала свою красу і творчі здібності у ході привітання, творчого номеру та конкурсу талантів. Вона проявила себе під час дефіле у національних костюмах, офісному вбранні та вечірній сукні. Особливо глядачам запам’яталася феєрична пісня «Girl on fire» у її виконанні.

«Вірити в себе та в те, що робиш, йти до мети та з позитивом дивитися на світ – ось секрет мого успіху», – зізналася переможниця.

За підсумками конкурсу, першою віце-міс стала студентка київського вишу Йоланда Йоне з Зімбабве, другою віце-міс визнано нігерійку Амаку Окойє зі Львова, третьою – нігерійку Еву Осайі з Сум.

Загалом традиції та культуру африканських країн (Нігерії, Гани, Тунісу, Анголи, Замбії, Намібії, Ефіопії, Зімбабве, Республіки Нігер, Конго) у конкурсі показали 14 дівчат із різних куточків України.

Сумський державний університет вітає Ісабель та бажає подальших успіхів!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]