Дата публікації:
22 травня 2013
Кількість переглядів:
809
Поділитися:

20 травня в Сумському державному університеті 32 представники Глухівського національного педагогічного університету ім. О. Довженка та Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка отримали свідоцтва державного зразка за програмою підвищення кваліфікації з електронних засобів та дистанційних форм навчання.

«СумДУ впевнено тримає курс на розвиток інноваційних технологій, адже лише за таких умов можлива якісна освіта на сучасному рівні», – зазначив проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та технічного забезпечення Володимир Любчак.

Як наголосив проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Бріжатий, СумДУ відкритий до співпраці та готовий ділитися досвідом із колегами.

«СумДУ пройшов значний шлях у розвитку дистанційного навчання. Завдяки належній матеріально-технічній базі закладу та високопрофесійному викладацькому складу курси підвищення кваліфікації вдалося організувати на високому рівні. У змістовній програмі передбачене не лише теоретичне, а й практичне ознайомлення з технологіями дистанційної освіти», – поділився враженнями проректор з науково-педагогічної роботи  Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка Михайло Більченко.

За словами доцента кафедри фізики і методики викладання Глухівського національного педагогічного університету ім. О. Довженка Романа Кухарчука, СумДУ об’єднав зусилля наукової спільноти області на шляху до впровадження інформаційних технологій у навчальний процес.

Замовлення на участь у програмі підвищення кваліфікації вже подали і інші вищі навчальні заклади України. Відповідні курси розпочнуться найближчим часом.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]