Дата публікації:
27 травня 2013
Кількість переглядів:
930
Поділитися:

Студентка спеціальності «Журналістика» СумДУ Тетяна Заворотько стала володаркою гран-прі IX Міжнародного фестивалю теле- і радіопрограм «Перемогли разом», присвяченого 68-й річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні. Радіопрограма «Перевали Миколи Моренця», яку підготували студентка СумДУ спільно з головним редактором Сумського обласного радіо «Слобода FM» Олександром Бабуровим, стала найкращою серед 200 робіт телерадіокомпаній, творчих об’єднань і студій, що надійшли на конкурс із дев’яти країн світу – України, Російської Федерації, Казахстану, Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови, Литви і Китаю.

Протягом триденного відкритого показу в севастопольському кінотеатрі «Перемога» глядачі ознайомилися з конкурсними телепрограмами, ігровими та документальними фільмами, телесеріалами, повнометражними стрічками, радіонарисами, інтерв’ю, музичними фільмами.

Сумські радійники розповіли про подвиги земляка Миколи Моренця у жанрі радіотеатру. Із допомогою театральних елементів, яскраво та драматично вони відтворили героїчні епізоди життя головного героя ¬– учасника Великої Вітчизняної війни, альпініста, поета.

«Для мене фестиваль, перш за все, – це перевірка себе та своїх творчих сил», – зазначила Тетяна Заворотько. З її слів, наполеглива підготовка до конкурсу стала для неї дуже цікавою та корисною. А співпраця з досвідченим журналістом Олександром Бабуровим – черговий крок до практичного опанування медійної справи.

Маргарита Рилова, Анастасія Нємцева,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]