Дата публікації:
28 травня 2013
Кількість переглядів:
858
Поділитися:

Аспірант факультету економіки та менеджменту СумДУ Віталій Омельяненко посів друге місце у конкурсі інноваційних проектів в рамках ІІ Міжнародного молодіжного форуму «Інноваційні проекти розвитку регіонів», що відбувся у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля (м. Луганськ).

Цьогоріч на розгляд комісії міжнародного форуму надійшло понад 70 проектів від 90 учасників – студентів, аспірантів та молодих вчених з України, Росії та Польщі. Віталій запропонував проект про розвиток інноваційних кластерів на регіональному рівні з урахування міжнародних факторів (наук. кер. – д.е.н., проф., декан факультету економіки та менеджменту Ольга Прокопенко).

Учасники представили проекти у таких напрямах: макро-, мікро-, глобальна економіка; аграрно-промисловий комплекс; соціально-гуманітарні технології; транспортні системи і технології; екологія та охорона довкілля; освітня діяльність та інноваційна освіта, техніка; технічні системи та технології; інформаційні технології та системи тощо.

Переможцям вручили подарунки від спеціального партнера – компанії «ILOGOS». Найкращі роботи будуть опубліковані у журналі «Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля», що включено до Переліків наукових видань ВАК України.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]