Дата публікації:
30 травня 2013
Кількість переглядів:
1697
Поділитися:

29 травня в Сумському державному університеті відкрито нову репетиційну вокальну студію.

«Відтепер у студентів є всі умови професійно займатися вокалом. У новому приміщенні репетиції проводитимуть учасники народної вокальної студії, у тому числі жіночий вокальний ансамбль та солісти», – зазначив директор культурно-мистецького центру Роман Левченко.

За словами керівника групи технічного забезпечення КМЦ Костянтина Большака, серед технічних можливостей студії – звукопідсилююча система, колонки, мікшерний пульт, ноутбук, клавішний інструмент Yamaha. Окрім того, студія має належну шумоізоляцію. Із вересня вона використовуватиметься і як студія звукозапису.

«Відкриття студії – це новий рівень розвитку самодіяльності в університеті та ще один стимул покращувати свої вокальні здібності», – наголосила студентка спеціальності «Екологія навколишнього середовища», учасниця вокальної студії Юлія Мамай.

«Впевнена, що тепер підвищиться якість музичного продукту СумДУ. Вокалісти і колективи матимуть змогу почути себе у запису, врахувати  недоліки та надалі вдосконалювати свою майстерність. До того ж, наявність сучасної апаратури ще більше зацікавить студентів спробувати себе у вокальній сфері», – наголосила фахівець відділу соціальної роботи, вокалістка СумДУ Олена Герман.

Нині в СумДУ триває набір студентів до хору сучасної пісні. «На учасників чекають креативні музичні проекти. Орієнтуючись на молодь, до репертуару планується включити як нові авторські твори, так і відомі пісні в сучасній обробці», – підкреслив керівник хору Олександр Гусак.

Культурно-мистецький центр запрошує студентів долучатися до творчого життя університету. Бажаючі можуть звертатися до каб. Г-411 з 8.15 до 17.00.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]