Дата публікації:
31 травня 2013
Кількість переглядів:
897
Поділитися:

30 травня делегація Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника на чолі з ректором Ігорем Цепендою завітала до Сумського державного університету з метою обміну досвідом та налагодження подальшої співпраці вищих навчальних закладів.

Ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда зауважив, що у СумДУ панують академічність та університетський дух: «Ми вважаємо СумДУ одним із провідних класичних університетів в Україні, який займає лідируючі позиції у сфері розробок та впровадження ІТ-технологій у навчальний процес, а тому напрацювання СумДУ для нас дуже цінні». На його думку, СумДУ від інших класичних ВНЗ відрізняє домінування сучасних технологій в житті студентів.

Під час екскурсії представники СумДУ презентували гостям широкі можливості біблотечно-інформаційного центру, web-систему СумДУ, спеціалізовану Online-студію, за допомогою якої здійснюється двосторонній аудіо- та відеозв’язок викладача і студента. Делегація ознайомилася з технічними можливостями дистанційного навчання (E-learning), які забезпечують цілодобовий доступ до навчальної літератури, постійні консультації викладачів тощо.

Ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда засвідчив наміри про співробітництво із СумДУ у спільних наукових програмах з фізики, біології, астрономії тощо.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]