Дата публікації:
05 червня 2013
Кількість переглядів:
734
Поділитися:

Студенти-першокурсники Сумського державного університету успішно виступили на І Міжнародному фестивалі «Таврійські зустрічі», що відбувся у Сімферополі  (АР Крим). За високу виконавську майстерність Сергій Пономаренко став володарем Гран Прі, Анна Древаль та Ірина Скляр отримали дипломи фестивалю.

175 учасників віком від п’яти до 30 років з України, Росії, Білорусії, Казахстану, Естонії представили свої таланти у різних номінаціях: академічний, народний, естрадний і джазовий вокал, класична, народна і сучасна хореографія.

До складу журі ввійшли заслужені діячі мистецтва, народні артисти, лауреати міжнародних конкурсів та фестивалів, режисери, професори, художні керівники студій.

Виступи конкурсантів оцінювалися за такими критеріями: оригінальність, техніка виконання, артистизм, музичне оформлення, костюми. Студенти СумДУ гідно витримали конкуренцію студентів – представників музично-педагогічного факультету Тернопільського педагогічного університету, вокального відділення  Харківської консерваторії, Сімферопольського музичного училища, Казахської національної консерваторії та інших навчальних закладів.

У рамках фестивалю пройшли зустрічі з видатними діячами мистецтв, артистами і композиторами, екскурсії  цікавими історичними місцями Криму.

Сумський державний університет щиро вітає студентів СумДУ, бажає творчої наснаги та нових перемог!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]