Дата публікації:
05 липня 2013
Кількість переглядів:
1005
Поділитися:

4 липня на факультеті технічних систем та енергоефективних технологій СумДУ відбувся черговий випуск. Цього року самостійне професійне життя розпочали 216 студентів, із яких 141 – спеціалісти та 75 – магістри. Своїх володарів знайшли 45 дипломів із відзнакою. Серед випускників – інженери-механіки, інженери-енергоменеджери, інженери-матеріалознавці, інженери-екологи, інженери з якості.

За словами проректора з наукової роботи Анатолія Чорноуса, завдяки високопрофесійному викладацькому складу та належній науковій базі ТеСЕТ є одним із лідерів в Україні за впровадженням власних наукових розробок у промисловість. Він побажав випускникам, щоб отримані в університеті знання та самоосвіта стали запорукою їх кар’єрних злетів упродовж усього життя.

«Випускники ТеСЕТ – яскраві особистості, які змогли проявити себе не лише у навчанні, а й у творчому, спортивному та громадському житті», – наголосив декан факультету Олександр Гусак. За його словами, перемоги студентів ТеСЕТ на олімпіадах всеукраїнського та міжнародного рівня, престижних конкурсах студентських наукових робіт підносять авторитет Сумського державного університету в області та за її межами.

«Сьогодні для мене – хвилююча мить, адже отримую диплом із відзнакою. Студентські роки запам’ятаються назавжди. У СумДУ теоретична освіта вдало поєднується з практичними навичками, необхідними для роботи на промисловому підприємстві. Під час занять у наукових лабораторіях університету мала можливість наочно побачити установки та обладнання в дії. Вже із серпня буду працевлаштована за цільовим договором», – зазначила випускниця-магістрантка спеціальності «Холодильне і компресорне обладнання» Тетяна Шатілова.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]