Дата публікації:
30 травня 2011
Кількість переглядів:
2012
Поділитися:

До дня захисту дітей, який в Україні відзначають 1 червня,  центр «Сприяння» товариства «Феліцитас» спільно з Юридичною клінікою та студентами Сумського державного університету провели акцію допомоги 13-річній дівчинці з Роменського району Сумської області з хворобою дитячого церебрального паралічу (ДЦП).

До них звернулася бабуся хворої Валерії Бойко з проханням подарувати дитині комп’ютер, завдяки якому вона зможе активно спілкуватися та знаходити нових друзів. Саме віра рідних дівчинки в добрих людей та чудеса сприяла здійсненню її мрії.

За сприяння студентів СумДУ та голови товариства «Феліцитас»  було зібрано комп’ютер та встановлено всі необхідні програми.  Сьогодні, 30 травня 2011 року студенти Сумського державного університету відвезли бажаний для Валерії дарунок та надали їй ще одну можливість жити повноцінним життям. Окрім того, члени Юридичної клініки надали юридичну консультацію рідним Валерії Бойко щодо питання захисту прав інвалідів.

Активну участь в підготовці та проведенні акції брали голова товариства «Феліцитас», доцент факультету ТеСЕТ Сумського державного університету Сергій Сапожніков, студентський координатор Юридичної клініки СумДУ Ігор Бершов, студент факультет ЕлІТ Олександр Горбатенко та студенти факультету технічних систем та енергетичних технологій Іван Папусь, Олександр Скоромний, Світлана Ткаченко.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]