Дата публікації:
08 липня 2013
Кількість переглядів:
854
Поділитися:

5 липня в Сумському державному університеті 234 магістри і спеціалісти факультету електроніки та інформаційних технологій отримали дипломи про вищу освіту, з яких 32 – із відзнакою.

Як зазначив перший заступник декана факультету Олексій Дрозденко, студентська родина ЕлІТ налічує понад 3 тисячі студентів, які здобувають вищу освіту з інформатики, електроніки, прикладної математики тощо. Цьогорічні випускники своїми зусиллями примножували успіхи СумДУ. У їх скарбниці – досягнення у навчанні, науці, спорті та культурному житті. Заступник декана додав, що серед переваг факультету – міжнародні стосунки з провідними навчальними закладами Європи та світу в галузі інформаційних технологій, фізики, прикладної математики, тісна співпраця з відомими ІТ-компаніями світу, навчання студентів за дуальними планами, програмами сертифікації та поглиблення знань, літні закордонні практики, фундаментальні та прикладні наукові дослідження.

У ході урочистостей найуспішніші випускники отримали нагороди «Кращий студент спеціальності».

«СумДУ назавжди залишиться яскравою сторінкою мого життя. З упевненістю можу сказати, що здобута освіта допоможе отримати престижну роботу. Вдячний викладацькому колективу за цікаві та актуальні лекції», – підкреслив випускник спеціальності «Електронні прилади та пристрої» Артем Коваленко.

Як зазначив випускник спеціальності «Інформаційні технології проектування» Олексій Биков, вступив до СумДУ за рекомендацією вчителя алгебри та геометрії, яка переконала, що за ІТ-технологіями – перспектива. Під час навчання пройшов додаткові курси та отримав сертифікат міжнародного зразка від компанії Autodesk. «Студенти мають можливість отримати ґрунтовні знання у різних галузях комп’ютерних наук – проектуванні, дизайні, моделюванні – та визначитися із вужчим профілем, який цікавить найбільше. Університетська підготовка дозволила мені працевлаштуватися в СумДУ вже після четвертого курсу», – поділився враженнями Олексій.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]