Дата публікації:
31 липня 2013
Кількість переглядів:
751
Поділитися:

Цьогоріч – із 3 по 5 жовтня – ІІІ Міжнародний молодіжний фестиваль соціальної реклами «Інший погляд» вражатиме розмаїттям соціальних ініціатив у столиці гумору України – Одесі. Про це розповіла голова організаційного комітету фестивалю, керівник секції «Реклами та зв’язків з громадськістю», професор Сумського державного університету Тетяна Кузнєцова на прес-конференції організаторів та партнерів заходу.

«Фестиваль «Інший погляд», який «виріс» із секції «Реклама і зв’язки з громадськістю» кафедри журналістики та філології СумДУ, набуває справді міжнародного масштабу. Для того, щоб якомога більше учасників могли долучитися до заходу, фестиваль вирушає в мандри до Одеси, а наступного року – Львова. Подорож містами – це промоція наших Сум, університету, а також нові враження від різних куточків України», – зауважила Тетяна Кузнєцова під час прес-конференції.

Серед новацій третього «Іншого погляду» голова оргкомітету назвала і дві нові номінації – «Соціальний PR-проект» та «Місто як об’єкт реклами». Традиційними ж залишаються: «Відео-», «Аудіо-», «Інтернет-», «Друкована реклама», «Зовнішня реклама» та «Соціальна реклама ручної роботи». Позмагатися за першість можуть школярі, студенти та молодь віком до 30 років.

Зокрема, фестиваль виходить на новий рівень інформаційної підтримки та забезпечення. У числі партнерів заходу популярні видання «Комсомольська правда в Україні», «ТелеНеделя»; регіональні телеканали «Третій цифровий» і «Репортер»; рекламне агентство «Хорошие люди»; «Агенція промоції «Суми», благодійний фонд Олександра Костенка «Ти не один – ми разом», Крафт Фудз Україна, громадська організація «Рада молодих учених», а також перший міжнародний партнер заходу – Національна асоціація дослідників мас-медіа (НАММИ, Москва). Також цього року фестиваль отримав підтримку і від лідера цифрової зовнішньої реклами (DOOH) в Україні – Hitech Advertisement .

На активних учасників «Іншого погляду» чекають зустрічі з провідними фахівцями-рекламістами з Києва та Москви, а також майстер-клас від відомої української журналістки Ольги Герасим’юк.

Охочі долучитися до фестивалю мають зареєструватися та надіслати конкурсну роботу до 20 вересня 2013 року. Деталі про умови участі можна дізнатися на сайті фестивалю.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]