Дата публікації:
06 серпня 2013
Кількість переглядів:
767
Поділитися:

До Сумського державного університету абітурієнти 2013 року подали близько 12 тисяч заяв за освітньо-кваліфікаційними рівнями "бакалавр", "спеціаліст", "магістр". Це особистий рекорд для СумДУ та найвищий показник серед вищих навчальних закладів області.

«Прохідні бали для вступу на навчання в Сумському державному університеті не поступаються столичним ВНЗ. Це свідчить про високий рівень знань молоді, яка обрала СумДУ», – зазначив директор департаменту доуніверситетської підготовки Юрій Зимак.

Він висловив упевненість, що державні замовлення будуть виконані повністю. Так, у «першу хвилю» оригінали документів подали 70-90% абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на навчання в СумДУ на бюджетній основі. Майже визначено майбутніх студентів-бюджетників за інженерними спеціальностями, а також спеціальностями, пов’язаними з комп’ютерними науками, екологією та охороною навколишнього середовища, журналістикою. Повністю укомплектовані бюджетні місця за цільовим направленням для сільської молоді за спеціальністю «Лікувальна справа».

Для вступу до СумДУ у «другій хвилі» оригінали документів мають бути подані до 18.00 7 серпня. Укладання договорів та зарахування на контрактну форму навчання за конкурсом триватиме до 25 серпня.

Нагадаємо, на офіційному сайті СумДУ щоденно оновлюється інформація про конкурсну ситуацію, рейтингові списки та осіб, рекомендованих до зарахування на навчання в СумДУ на бюджетній основі.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]