Дата публікації:
01 вересня 2013
Кількість переглядів:
935
Поділитися:

1 вересня Сумський державний університет із робочим візитом відвідав Спеціальний представник МЗС України з питань Близького Сходу та Африки Геннадій Латій.

Під час зустрічі ректор СумДУ Анатолій Васильєв наголосив на багатовекторності міжнародної діяльності університету. З його слів, у закладі зростає контингент іноземних студентів, розвивається академічна мобільність із вишами Німеччини, Швейцарії, Польщі, Китаю та інших країн, реалізуються грантові проекти та програми подвійних дипломів.

Геннадій Латій високо оцінив діяльність університету у міжнародному науково-освітньому просторі та відзначив широку географію іноземних студентів СумДУ, у тому числі – із країн Близького Сходу та Африки.

«Ми зацікавлені у розширенні міжнародних зв’язків України, зокрема і в освітній сфері, тож цілком підтримуємо наміри Сумського державного університету», – акцентував Геннадій Латій.

Анатолій Васильєв поділився планами щодо розширення мережі представництв СумДУ за кордоном. Сторони обговорили перспективи співпраці університету та Міністерства закордонних справ для подальшого розвитку міжнародної діяльності СумДУ.

Представник МЗС ознайомився з науково-освітньою базою університету та широкими можливостями бібліотечно-інформаційного центру.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]