Дата публікації:
04 вересня 2013
Кількість переглядів:
715
Поділитися:

Викладачі факультету економіки та менеджменту Сумського державного університету Надія Костюченко, Марія Троян, Ганна Швіндіна та викладач Медичного інституту СумДУ Оксана Мелеховець заручилися новим досвідом щодо поліпшення навчальної програми бакалаврського рівня згідно з сучасним глобальним підходом до  вивчення економіки здоров’я. Зустріч відбулася на базі Європейського університету в Санкт-Петербурзі (Росія) у рамках трирічного проекту «Global Health Economics».

Під час лекційних занять, круглих столів, презентацій та дебатів літньої школи викладачі СумДУ аналізували систему охорони здоров’я у різних країнах світу разом із провідними вченими та фахівцями у галузі економіки здоров’я з університетів Великобританії, США, Франції, Угорщини та Росії.

Нагадаємо, що проект «Global Health Economics» розпочався у 2011 році за сприяння Міжнародної Вищої Програми підтримки освіти, Інституту відкритого суспільства (Будапешт). Основна мета проекту – озброїти молодих викладачів знаннями, вміннями і впевненістю, необхідними для просування нової спеціалізації та збагачення існуючих (і розробки нових) навчальних модулів, використовуючи міждисциплінарні методи, прийоми та навчальні приклади, які висвітлюють природу глобального підходу до економіки здоров’я у нових умовах.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]