Дата публікації:
04 вересня 2013
Кількість переглядів:
832
Поділитися:

13 студентів спеціальностей «Журналістика» та «Переклад» СумДУ разом із викладачами взяли участь у роботі літньої школи Інституту загальних наук Вищої лінгвістичної школи міста Ченстохова (Польща). Поїздка відбулася у рамках договору про навчання за подвійними дипломами між Сумським державним університетом та Вищою лінгвістичною школою.

Протягом двох тижнів молоді медійники та перекладачі вивчали дисципліни «Польська мова», «Нові інформаційні технології» та «Психологія соціальних комунікацій». Заняття проходили у формі аудиторної та індивідуальної роботи. Для учасників проводили тематичні тренінги, у тому числі – з технологій дистанційної освіти «E-learning».

Окрім того, студенти щодня долучалися до культурно-розважальних заходів, зокрема, оглянули місто, відвідали підприємство із вироблення сірників, кінотеатр, монастир Ясна Ґура, фестивалі та концерти. Яскраві враження залишила екскурсія до одного з найстаріших міст Польщі – Кракову.

«Вдячна Сумському державному університету за можливість здобути якісні знання, необхідні для професійного зростання. Переконана, що програма навчання за подвійними дипломами – мій старт до успішної кар’єри», – зазначила студентка третього курсу спеціальності «Переклад» Діана Федоренко.

Аліна Дубовик, Тетяна Мостіпан (ЖТ-21),

Юлія Обельчак (ЖТ-11)

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]