Дата публікації:
06 вересня 2013
Кількість переглядів:
768
Поділитися:

Доцент кафедри педіатрії з курсом медичної генетики Медичного інституту Сумського державного університету Андрій Лобода взяв участь у конференції Міжнародної асоціації з медичної освіти АМЕЕ у Празі (Чеська республіка). Захід став значною подією у світі медичної освіти та зібрав понад три тисячі вчених, науковців  та викладачів із різних країн світу.

На конференції розглядалися актуальні питання з таких напрямів: використання проблемно-орієнтованого навчання, безперервна медична освіта, застосування дистанційного навчання при підготовці лікарів, етичні взаємовідносини лікар – пацієнт, лікар – рідні пацієнта тощо.

У рамках конференції Андрій Лобода виступив співдоповідачем під час робочої зустрічі у рамках проекту ТЕМПУС «Впровадження інноваційних навчальних стратегій в медичній освіті та розвиток міжнародної мережі національних навчальних центрів». Його дослідження надруковане у  збірці матеріалів конференції «AMEE Conference 2013 Abstract Book».

Нагадаємо, що Сумський держаний університет є учасником проекту TEMPUS «Впровадження інноваційних освітніх стратегій в медичній освіті та створення міжнародної мережі національних навчальних центрів». Мета проекту – модернізація медичних навчальних програм, шляхом широкого використання інтерактивних форм та методу проблемного навчання з подальшим створенням мережі медичних центрів для впровадження, контролю та управління інноваціями у сфері медичної освіти, вдосконалення системи контролю знань у напрямку потреб клінічної практики, а також підготовки студентів медичних спеціальностей до державних іспитів.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]