Дата публікації:
06 вересня 2013
Кількість переглядів:
698
Поділитися:

Першокурсники Медичного інституту Сумського державного університету почули онлайн-лекцію Міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової на тему: «Роль і місце лікаря в сучасному світі». Трансляція відбувалася на трьох екранах в актовій залі СумДУ.

У своєму зверненні Міністр окреслила основні принципи та вимоги до професії лікаря: «Майбутнім лікарям важливо позбутися хиб і пристрастей, ненависті, користолюбства, хитрості, ставитися до проблем пацієнтів із повагою та співчуттям. Людина, яка звертається за медичною допомогою, часто робить висновки про якість лікування, орієнтуючись лише на ставлення лікаря до її проблеми. Тому гуманність  у роботі медпрацівників повинна доповнювати їхню фаховість та ставати невід’ємною частиною успішного лікування пацієнта».

До основних складових професійного лікаря Раїса Богатирьова віднесла високий рівень знань, комунікативну компетентність та високі моральні цінності – чесність, порядність, відповідальність, доброту, надійність, уміння дотримуватися слова.

Завантажити онлайн-лекцію Міністра охорони здоров'я

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]