Дата публікації:
10 вересня 2013
Кількість переглядів:
1840
Поділитися:

Упродовж трьох днів – із 4 по 6 вересня – активісти Сумського державного університету на чолі зі студентським ректором Михайлом Оприско гідно презентували Сумщину на першому Всеукраїнському форумі молоді у Києві. Захід відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Разом із працівниками управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації досягненням регіону представляли і студенти СумДУ.

Креативну та перспективну молодь з усіх куточків держави привітав Президент України Віктор Янукович, Віце-прем’єр-міністр Костянтин Грищенко та Міністр молоді та спорту Равіль Сафіуллін.

Понад 1500 найактивніших та ініціативних студентів країни обговорювали найгостріші молодіжні соціально-економічні питання у 12 тематичних секціях, серед яких – «Зайнятість та підприємницькі ініціативи молоді – запорука економічного зростання держави», «Екологія України – сьогодні заради майбутнього», «Молода журналістика – про суспільство об’єктивно та професійно», «Підтримка творчих ініціатив та молодих митців – шлях до естетичного збагачення суспільства». Результатом триденних дискусій стала резолюція з пропозиціями для Кабінету Міністрів та Президента України.

У рамках форуму учасники мали можливість перейняти та поділитися власним досвідом у ході виставки-презентації кращих проектів у сфері державної молодіжної політики. Окрім того, для молоді були організовані цікаві екскурсії. Студенти побували у Національному музеї авіації та національному спортивному комплексі «Олімпіський». На головній арені країни учасники Всеукраїнського форуму зіграли товариський матч із представниками управління молоді та спорту Києва. І хоча перемогу здобула досвідченіша команда, сумська молодь пишається студентом СумДУ – Олександром Проценком, який став найкращим воротарем матчу.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]