Дата публікації:
12 вересня 2013
Кількість переглядів:
1360
Поділитися:

12 вересня у Сумському державному університеті  відбулася презентація безкоштовних підготовчих курсів від всесвітньо відомої ІТ-компанії PortaOne. Заняття проходитимуть на базі СумДУ у лабораторії VoIP-технологій. Кращі слухачі курсів у майбутньому матимуть можливість працевлаштуватися в одному з відділів PortaOne.

Лабораторія VoIP-технологій обладнана  новітньою технікою – сучасними комп’ютерами, IP-телефонамии, VoIP адаптерами, допоміжними системами, що забезпечують комфортні умови навчання. Заняття проводитимуть як викладачі університету, так і співробітники компанії PortaOne.

«У результаті проходження курсів студенти отримають навички роботи із мережевими протоколами, ОСLinux, БД SQL/MySQL, Oracle. Навчаться шукати та усувати несправності у програмному продукті. Щоб потрапити на курси необхідно подати заявку, пройти тестування, яке складається із кількох рівнів: IQ-тест, IT-тест та англійська мова», – розповів керівник сумського офісу PortaOne  Олександр Рот-Серов.

Бажаючі відвідувати курси можуть вже зараз подавати заявки на вступні тести. Відбіркові тестування на курси компанії PortaOne відбудеться 18 вересня о 17.00 в ауд. Ц-219.

За додатковою інфомацією звертайтеся на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Нагадаємо, що PortaOne– це розробник одного з наймасштабніших у світі програмних проектів, який співпрацює з клієнтами з-понад 70 країн світу. Робота ведеться в трьох основних інженерних підрозділах: розробки, тестування та технічної підтримки. Представники компанії мають можливість активно впливати на процес розробки та бачити результати своєї праці, починаючи із задуму ідеї та завершуючи її втіленням.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]