Дата публікації:
13 вересня 2013
Кількість переглядів:
689
Поділитися:

Викладачі кафедр германської філології, теорії та практики перекладу СумДУ взяли участь у роботі XII Міжнародної наукової літньої школи «Когнітивна лінгвістика та концептуальні дослідження» (м. Одеса).

Школа-семінар зібрала науковців з Росії, України, Білорусії та Польщі. СумДУ на форумі представляли професор Світлана Швачко, доценти Ірина Кобякова, Олена Медвідь, Тетяна Анохіна, викладачі Антоніна Прокопенко, Наталія Рева та Владислава Куліш.

Упродовж двох тижнів науковці розглядали найважливіші проблеми когнітології, дискурсології, концептології. Учасники форуму мали нагоду прослухати лекції провідних вчених-лінгвістів Європи, Російської Федерації, України та Білорусі. Учені виступали з лекціями на пленарних засіданнях та на засіданнях секцій. Своїм науковим досвідом із слухачами літньої школи поділилася й професор Світлана Швачко. За плідну роботу в оргкомітеті літньої школи, цікаві та змістовні лекції вона отримала подяку від ректорату Одеського національного університету.

Матеріали XII Міжнародної наукової літньої школи опубліковані в наукових журналах «Новітні парадигми та нові рішення в сучасній лінгвістиці» (м. Кемерово, Російська Федерація).

Олена Назаренко, викладач
кафедри германської філології

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]