Дата публікації:
02 жовтня 2013
Кількість переглядів:
993
Поділитися:

Вельмишановні колеги-освітяни, співробітники та студенти університету!

Щиросердно вітаю із подвійним святом – Днем працівників освіти та з 65-річчям нашого рідного вишу – Сумського державного університету.

На Нас покладена надзвичайно відповідальна та почесна місія – навчання й виховання нової генерації держави. Завдяки відданому служінню та високоінтелектуальній роботі колективу університету СумДУ органічно увійшов до європейського та світового освітянського простору та по праву вважається одним із найавторитетніших навчальних закладів в Україні.

Висловлюю глибоку вдячність викладачам та співробітникам за розуміння пріоритетів розвитку університету. Переконаний, студентство СумДУ завдяки своїй наполегливості та ініціативності використовуватиме весь потужний науковий потенціал вишу для здобуття знань і духовного зростання. У свою чергу, СумДУ допоможе кожному знайти свій шлях до успіху та втілення найзаповітніших мрій і найсміливіших ідей.

Із нагоди професійного свята та 65-річчя університету бажаю Вам, колеги-освітяни та співробітники університету, міцного здоров’я, невичерпної наснаги, творчого оптимізму, достатку та злагоди в родинах! Нехай у службових справах Вас підтримують однодумці, серце буде сповнене любов’ю та добром, а особисті успіхи йдуть пліч-о-пліч із професійними досягненнями.

Студентам бажаю успіхів у навчанні, впевненості у своїх силах і незгасної внутрішньої енергії, розвивати кращі традиції СумДУ та прославляти своїми досягненнями університет!

Зі святом!

Із повагою
ректор, проф.                                                                         А. В. Васильєв

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]