Дата публікації:
02 жовтня 2013
Кількість переглядів:
838
Поділитися:

Представник Сумського державного університету взяв участь у ІІІ Всеукраїнській конференції завідувачів кафедр маркетингу, реклами та суміжних дисциплін, яка відбулася 26 вересня в Києві. До заходу долучилися понад 50 науковців провідних навчальних закладів України.

СумДУ на конференції представляв заступник декана факультету іноземної філології та соціальних комунікацій з інформатизації та заочної форми навчання, заступник завідувача кафедри журналістики та філології Ярослав Яненко.

Доповідачі особливу увагу приділили питанням конкурентоспроможності випускників під час пошуку першого робочого місця, необхідності консолідації університетської освіти та ділової практики, ролі громадських організацій у процесі підготовки фахівців з реклами тощо.

«Представницький склад учасників конференції, увага до заходу практиків маркетингу та реклами, насичена та змістовна програма – все це свідчить про розуміння важливості й  необхідності вдосконалення процесу підготовки майбутніх фахівців. А ще мені було приємно особисто познайомитися з головою Спілки рекламістів України, автором підручників, що є базовими для наших студентів-рекламістів, професором Євгеном Роматом», – поділився враженнями Ярослав Яненко.

Особливістю цьогорічної зустрічі стало проведення телемосту з учасниками Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетинг інновацій і інновації у маркетингу», що одночасно проводилася в Сумському державному університеті.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]