Дата публікації:
14 жовтня 2013
Кількість переглядів:
496
Поділитися:

13 жовтня факультети економіки та менеджменту, технічних систем та енергоефективних технологій, електроніки та інформаційних технологій представили переваги навчання в СумДУ на Дні відкритих дверей. Близько 400 майбутніх випускників шкіл Сумщини, а також Чернігівської та Полтавської областей ознайомилися з матеріальною базою університету у ході оглядової екскурсії, дізналися про можливості, які надають факультети.

«Сумський державний університет гарантує всі умови для здобуття професії, затребуваної на ринку праці», – наголосив проректор СумДУ Василь Карпуша під час зустрічі з абітурієнтами. Він зауважив, що СумДУ сьогодні – це 44 навчальні, наукові, виробничі корпуси з  розвиненою високотехнологічною бібліотечно-інформаційною системою, лабораторіями, ресурсними та навчальними центрами провідних компаній світу, спортивним комплексом, культурно-мистецьким центром, студіями звукозапису, теле-, радіо- та онлайн-студіями тощо.

«До вибору ВНЗ підходимо відповідально. На Дні відкритих дверей в СумДУ другий рік поспіль. Цього разу ще більш предметно ознайомилися з можливостями Сумського державного університету. Сина зацікавили спеціальності «Економіка підприємства», «Маркетинг» та «Менеджмент організацій», – зазначила мама абітурієнта Наталя Морозова.

Сумський школяр Андрій Мещеряков акцентував, що обирає СумДУ як один із найпрестижніших на Сумщині та знаних в Україні вишів. «Брав участь у комп’ютерних змаганнях, які проходили в СумДУ. Тоді й вирішив, що саме тут буду навчатися ІТ-технологіям», – додав Андрій.

«Пишаюся своїм дідусем, який працював у СумДУ. Продовжуючи традицію, хочу здобувати освіту у цьому ж навчальному закладі. Приваблює також яскраве спортивне життя в університеті, адже займаюся футболом і боротьбою», – розповів абітурієнт Максим Пчелінцев.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]