Дата публікації:
24 жовтня 2013
Кількість переглядів:
623
Поділитися:

Студенти Сумського державного університету взяли участь у молодіжному обміні «Ye fellow citizens... Action!» у рамках програми Європейської Комісії «Молодь в дії» (Youth in action), що проходив 10-18 жовтня в місті Кишинів (Республіка Молдова). Тематика обміну торкалася волонтерства в Європі. Захід об’єднав близько 40 молодих людей з України, Азербайджану, Болгарії, Грузії, Молдови, Македонії, Іспанії та Литви.

У складі української делегації були виключно представники СумДУ – співробітник кафедри управління Микола Гуменний (керівник групи), студентка спеціальності «Переклад», голова студентської волонтерської організації СумДУ Анна Микитенко, волонтер, студент спеціальності «Менеджмент» Матвій Марин та майбутні менеджери Андрій Дробницький та Юлія Степаненко.

У ході  тренінгів і воркшопів учасники обговорили проблеми соціально вразливих верств населення, волонтерську діяльність у Європі, а також створили європейський волонтерський календар. Крім того, вони мали змогу познайомитися з традиціями, культурою та кухнею різних країн, оглянути визначні місця столиці Молдови, а також відвідати одне з найбільших у Європі виноробних господарств.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]