Дата публікації:
25 жовтня 2013
Кількість переглядів:
908
Поділитися:

23 жовтня майбутніх рекламістів та піарників педагогічний колектив факультету іноземної філології та соціальних комунікації, представники рекламного бізнесу Сумщини привітали з професійним святом.

«Спеціалісти у галузі реклами та ПР сьогодні як ніколи затребувані на сучасному ринку праці, - зазначила в.о. декана ІФСК Валентина Опанасюк. – У Сумському державному університеті створені гідні умови для того, аби маючи на руках диплом спеціаліста  «Реклама і зв’язки з громадськістю», наші випускники з перших днів роботи зарекомендували б себе як грамотні, креативні, творчі і наполегливі фахівці». Завідувачка кафедри журналістики Олена Ткаченко у вітальному слові відзначила досягнення студентів-рекламістів на всеукраїнських рекламних форумах, фестивалях та виставках. «Не соромтесь піарити самих себе, адже це ваш перший крок до професійних звершень, - наголосила пані Олена. – Не пропускайте жодного фестивалю реклами, заявляйте про себе скрізь і завжди – як на регіональному рівні, так і на всеукраїнському та міжнародному».

 Під час заходу студенти 1-го та 2-го курсу спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» представили свої роботи – зразки соціальної реклами, підготовлені спільно з гостями – майбутніми російськими рекламниками з Брянського державного університету, які перебували на стажуванні в СумДУ. Найуспішніші студенти за підсумками минулого навчального року –  другокурсники Олександр Ковальов та Яна Гнибіда –  були відзначені почесними грамотами та подарунками. А усіх першокурсників символічно посвятили у спеціальність та на згадку про перше у їхньому житті професійне свято вручили пам’ятні сувеніри.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]