Дата публікації:
28 жовтня 2013
Кількість переглядів:
877
Поділитися:

Випускниця секції «Інформаційні технології проектування» Сумського державного університету, а нині аспірантка університету міста Гренобль (Франція), Ольга Нагорна успішно захистила дисертацію у галузі автоматизації розпізнавання сигналів та розробки складних систем.

Після випуску з СумДУ Ольга продовжила навчання в магістратурі університету міста Гренобль (Франція), а потім вступиладо аспірантури цього ж університету. На базі лабораторії GIPSA-Labвона виконувала наукові дослідження, успішні результати яких лягли в основу дисертаційної роботи на тему: «Аналіз мультисенсорних мовних сцен: Демонстрація та характеристика процесу аудіовізуального зв’язування, що передує об’єднанню». Дисертація виконувалась під керівництвом науковців – Жан-Люка Шварца (Jean-Luc SCHWARTZ) та Фредеріка Бертом’є (Frédéric BERTHOMMIER).

У лабораторії «GIPSA-Lab» проводяться фундаментальні дослідження у галузі автоматизації розпізнавання сигналів та розробки складних систем. Вона отримала міжнародне визнання за свої дослідження в області передових методів автоматичної обробки мови, сигналів та зображень і розробки проектів у стратегічних галузях енергетики, навколишнього середовища, зв’язку, інтелектуальних систем, охорони здоров’я та мовної інженерії.

Сумський державний університет щиро вітає Ольгу Нагорну із успішним захистом дисертації та зичить своїй випускниці подальших успіхів в науковій та професійній діяльності!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]