Дата публікації:
15 листопада 2013
Кількість переглядів:
1172
Поділитися:

12 листопада студентська соціальна служба Сумського державного університету провела для першокурсників СумДУ роз’яснювальну бесіду щодо засобів профілактики пневмонії. Зустріч відбулася у стінах гуртожитку №5 з нагоди Всесвітнього дня боротьби з пневмонією.

Студенти прочитали лекцію про захворювання, показали тематичні відеоматеріали, відповіли на поставленні запитання. З їх слів, попередити хворобу можна шляхом імунізації та збалансованого харчування. Важливо періодично нагадувати громадськості про небезпеку пневмонії, аби спонукати її до дій, а саме поширювати інформацію, взаємодіяти з органами влади, жертвувати на імунізацію.

Окрім того, активісти ознайомили першокурсників зі специфікою та метою діяльності організації «Червоний Хрест України», а також розповіли про студентську соціальну службу СумДУ і запросили до співпраці. Студентська соціальна служба не зупиняється на досягнутому, буде продовжувати активну роботу та із задоволенням прийме до свого дружнього колективу усіх бажаючих!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]